binance_banner
coinexbanner
binance_bannerbinance_banner
coinexbanner
Kripto HaberleriBitcoin2017 Yılında da Yaşanmıştı, Bitcoin Balinaları Suya İndi!

2017 Yılında da Yaşanmıştı, Bitcoin Balinaları Suya İndi!

Takip et Bitcoin Sistemi Google News Button

Bitcoin yatay hareketlerini sürdürürken, zincir içi verileri inceleyen uzmanlar sonraki hamleye ilişkin bir sinyal aramaya devam ediyor.

CryptoQuant CEO’su Ki Young Ju, son paylaşımında Bitcoin balinalarının hareket halinde olduklarını belirterek bir grafik paylaştı.

Bitcoin balinalarının benzer bir hareketi 2017 yılındaki ralli öncesi de gösterdiğini ifade analist şu ifadeleri  kullandı:

“Aykırı hareketler hariç 2017’den beri gördüğüm en büyük hareket.

Ortalama transfer miktarı 5 kat arttı. Fon akış oranına baktığımızda bunların çoğunluğunun borsalarla ilgili olmadığını görüyoruz.”

Ju’nun paylaştığı grafiği incelediğimizde 2017 ve 2021’de Bitcoin balinalarının harekete geçmesiyle fiyatta ciddi bir yükseliş geldiğini gözlemliyoruz.

Bu grafiğin mefhum-u muhalifinden de zirvede olmadığımızı anlıyoruz. Zira zirvelere yakın bölgelerde Bitcoin balina hareketlerinin ciddi oranda azaldığını gözlemliyoruz.

Bitcoin balinalarının hareket geçmesi, Bitcoin uzun vadeli tutucularının akümülasyon sürecinin bittiğine dair tezimizi doğruluyor. Kısa vadeli dalgalanmalardan bağımsız olarak, pek çok zincir içi veri Bitcoin’de yeni bir rallinin başlangıç bölgesinde olduğumuzu gösteriyor.

İlgili Haber  Bitcoin'de Nisan Çöküşünü Bilen İndikatör Boğa Sinyalini Verdi!

*Yatırım Tavsiyesi Değildir.

300'den fazla kripto para birimine yatırım yapmak için bu linkten Binance borsasına %20 KOMİSYON İNDİRİMİ ile kayıt olabilirsiniz!
Özel haberler, analizler ve on-chain verileri için Telegram grubumuzu, Twitter hesabımızı ve Youtube kanalımızı hemen takip edin! Ayrıca Android ve IOS Uygulamalarımızı indirerek canlı fiyat takibine hemen başlayın!
Buradaki Yorumlardan Bildirim Al
Bildir
guest

0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments

Haftanın Popüler Yazıları

Popüler Blog Yazıları

Market Value

Detail