binance_banner
coinexbanner
binance_bannerbinance_banner
coinexbanner
Kripto HaberleriBitcoin2021 Yılının En İyi Yatırımı Hangisi Olacak: Bitcoin (BTC) mi, Ethereum (ETH)...

2021 Yılının En İyi Yatırımı Hangisi Olacak: Bitcoin (BTC) mi, Ethereum (ETH) mu, Cardano (ADA) mu?

Takip et Bitcoin Sistemi Google News Button

Cardano (ADA) çok hızlı çıktığı 1.5$ seviyesinden sonra yatay hareketler sergilemeye devam ediyor. ETH, BNB ve XRP yeni zirvelere ulaşırken ADA’nın yatay hareket etmesi yatırımcıları giderek sabırsızlandırıyor. Bugün marketteki pozitif havaya rağmen ADA’nın 1.25$’ı geçememesi de ayrıca dikkat çekiyor.

Yaklaşık 800 bin Youtube abonesi bulunan Ben Armstrong yakın tarihli bir Youtube videosunda ADA ile ilgili düşüncelerini paylaştı. Analist aşağıdan izleyebileceğiniz videoda, “2021 yılının en iyi yatırımı hangisi; Bitcoin mi, Ethereum mu, Cardano mu?” sorusunun cevabını aradı.

Cadano’yu sevdiğini söyleyen analist, birbirine rakip platformlar olan Ethereum, Polkadot, Solano ve Cardano’nun uzun süre konuşulmaya devam edeceğini düşünüyor.

Analiste göre birbirine rakip bu platformların her birisinin ayrı bir konumu var ve bu konumu ilerleyen süreçte de koruyacaklar.

Analistin konuğu Crypto Jebb de Cardano’ya ilişkin düşüncelerini paylaştı.

“Cardano’yu sevmemin nedenlerinden birisi Ethereum’dan farklı olarak maksimum arzının 45 milyon ile sınırlı olması. Ethereum şu anda maksimum arza sahip değil. Bu durum onu Bitcoin ve Cardano’dan ayırıyor ve onun sürekli enflasyona maruz kaldığı anlamına geliyor.”

Armstrong, Jebb’in açıklamalarının ardından Cardano’ya ilişkin fiyat beklentisini de paylaştı.

Analist ADA’nın bu boğa döngüsü sonunda 8$’ı göreceğine inandığını ve bunun cadılar bayramına yakın bir tarihte (2021 Ekim sonu) gerçekleşeceğini düşündüğünü ifade etti.

Analistin diğer düşünceleri için aşağıdaki videoyu izleyebilirsiniz.

300'den fazla kripto para birimine yatırım yapmak için bu linkten Binance borsasına %20 KOMİSYON İNDİRİMİ ile kayıt olabilirsiniz!
Özel haberler, analizler ve on-chain verileri için Telegram grubumuzu, Twitter hesabımızı ve Youtube kanalımızı hemen takip edin! Ayrıca Android ve IOS Uygulamalarımızı indirerek canlı fiyat takibine hemen başlayın!
Buradaki Yorumlardan Bildirim Al
Bildir
guest

0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments

Haftanın Popüler Yazıları

Popüler Blog Yazıları

Market Value

Detail