binance_banner
coinexbanner
binance_bannerbinance_banner
coinexbanner
Kripto HaberleriDogecoin"2022 Dogecoin (DOGE) Ve Shiba Inu (SHIB) İçin Zor Bir Yıl Olabilir!"

“2022 Dogecoin (DOGE) Ve Shiba Inu (SHIB) İçin Zor Bir Yıl Olabilir!”

Takip et Bitcoin Sistemi Google News Button

Dogecoin ve Shiba Inu gibi mem tokenleri dünyanın önde gelen borsaları ve firmaları tarafından desteklenmeye devam ederken teknoloji odaklı şirket Silver Lake Partners’ın kurucu ortağı Glenn Hutchins’den çarpıcı açıklamalar geldi.

Glenn Hutchins, CNBC’nin Squawk Box programında 2022 yılına dair piyasa görüşleri ile ilgili “2022 yılının Dogecoin ve diğer mem tokenleri için zor bir yıl olacağını” söyledi.

Hutchins, yatırımcılara 2022 yılı gelmeden ellerinde bulundurduğu Dogecoin ve mem tokenlerini satmalarını önerdi.

Dünyadaki artan faiz oranlarına da dikkat çeken teknoloji yatırımcısı, faiz oranları artamaya devam ettikçe gıda ve yakıt fiyatlarının da artacağını ve Brezilya, Rusya, Mısır, Meksika gibi ülkeler başta olmak üzere gelişmekte olan piyasaların zarar göreceğini ifade etti.

Dogecoin ve Shiba Inu Büyümeye Devam Ediyor!

Glenn Hutchins her ne kadar Dogecoin ve diğer mem tokenlerinin 2022 yılında popülaritesini kaybedeceğini belirtse de geçtiğimiz günlerde Tesla CEO’su Elon Musk, Tesla’nın ödeme yöntemi olarak Dogecoin’i kabul edeceğini açıkladı.

İlgili Haber  Son Dakika! Tesla Dogecoin İle Ödeme Kabul Edecek!

Keza başka bir mem tokeni Shiba Inu ise her gün başka bir şirket tarafından destekleniyor. Son olarak kripto oyun devi Nexon tarafından kabul edilen Shiba Inu ayrıca İspanya’nın en büyük borsası tarafından da listelendi.

İlgili Haber  İspanyol Devi Borsa Shiba Inu'yu Listeliyor!

Hindistan’ın Coinbase’i olarak adlandırılan Uncoin da yakın bir zamanda hem Dogecoin hem de Shiba Inu’yu listelediğini açıklamıştı.

İlgili Haber  Hindistan'ın Coinbase'i Shiba Inu Ve Dogecoin'i Listelediğini Duyurdu!

*Yatırım tavsiyesi değildir.

300'den fazla kripto para birimine yatırım yapmak için bu linkten Binance borsasına %20 KOMİSYON İNDİRİMİ ile kayıt olabilirsiniz!
Özel haberler, analizler ve on-chain verileri için Telegram grubumuzu, Twitter hesabımızı ve Youtube kanalımızı hemen takip edin! Ayrıca Android ve IOS Uygulamalarımızı indirerek canlı fiyat takibine hemen başlayın!
Buradaki Yorumlardan Bildirim Al
Bildir
guest

0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments

Haftanın Popüler Yazıları

Popüler Blog Yazıları

Market Value

Detail