binance_banner
coinexbanner
binance_bannerbinance_banner
coinexbanner
Kripto HaberleriHaberler2022 Yılında Piyasaya Sürülen Yeni Kripto Para Sayısı Açıklandı: Şaşırtıcı Veriler Var!

2022 Yılında Piyasaya Sürülen Yeni Kripto Para Sayısı Açıklandı: Şaşırtıcı Veriler Var!

Takip et Bitcoin Sistemi Google News Button

Kripto para sektörü 2022 yılında volaliteli bir dönemden geçmeye devam ederken bu durum yeni coinlerin piyasaya girmesini engellemedi.

Verilere göre kripto para piyasasına 2022 yılının başından bu yana 3.555 yeni coin eklendi. Ocak ayının başında 16.238 olan kripto para çeşidi sayısı 6 ayda yaklaşık olarak %21 arttı.

2022 Yılında Her Gün Ortalama 22 Yeni Kripto Para Piyasaya Sürüldü

Bu verilere göre, 2022 yılında günlük olarak ortalama 22 yeni kripto varlık piyasaya sürüldü.

Kripto para piyasası çalkantılı dönemlerden geçiyor olsa da, sektörün yakın gelecekte yükselişe geçeceğine dair bir algı var. Bu doğrultuda, piyasaya giren yeni projelerin potansiyel bir ralliden faydalanmak için risk aldıkları varsayılabilir.

Yeni eklemeler, kripto piyasasının tamamının boğa koşusu yaptığı 2021 yılında yakalanan ivmenin üzerine gelmiş gibi görünüyor. Raporlara göre, 1 Ocak – 31 Aralık 2021 tarihleri arasında en az 8.000 yeni kripto varlığı piyasaya sürüldü ve bir önceki yıla kıyasla %98.98’lik bir büyüme kaydedildi.

İlgili Haber  Analist Tom Lee, Kripto Kışı Çoktan Başladı Dedi ve Bitcoin'in Düze Çıkma Şartını Açıkladı!

Yeni varlıkların çoğu, Bitcoin ve Ethereum gibi köklü kripto paraların izlediği yolu taklit etmeyi amaçlıyor.

Bununla birlikte, net kripto regülasyonlarının olmaması, dolandırıcıların masum yatırımcıları dolandırmak için yeni projeler piyasaya sürerek sektörden menfaat sağlamasına da neden oldu.

Genel olarak, yeni eklenen kripto varlıklar sektörün son birkaç yıldaki büyümesini temsil ediyor. Bu durum, 2013 yılında CoinMarketCap’in lansmanında platformda listelenen yalnızca 14 kripto varlık olduğu gerçeğiyle çarpıcı bir şekilde görülüyor. O dönemde Bitcoin 100 doların biraz üzerinde işlem görüyordu.

*Yatırım tavsiyesi değildir.

300'den fazla kripto para birimine yatırım yapmak için bu linkten Binance borsasına %20 KOMİSYON İNDİRİMİ ile kayıt olabilirsiniz!
Özel haberler, analizler ve on-chain verileri için Telegram grubumuzu, Twitter hesabımızı ve Youtube kanalımızı hemen takip edin! Ayrıca Android ve IOS Uygulamalarımızı indirerek canlı fiyat takibine hemen başlayın!
Buradaki Yorumlardan Bildirim Al
Bildir
guest

0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments

Haftanın Popüler Yazıları

Popüler Blog Yazıları

Market Value

Detail