binance_banner
coinexbanner
binance_bannerbinance_banner
coinexbanner
Kripto HaberleriBorsa2023 Yılında İngiltere'de Hizmetlerini Durduran Kripto Para Borsası, Faaliyetlerini Yeniden Başlattığını Duyurdu!

2023 Yılında İngiltere’de Hizmetlerini Durduran Kripto Para Borsası, Faaliyetlerini Yeniden Başlattığını Duyurdu!

İngiltere'deki varlığını 2015 yılında para transferi hizmetleriyle kuran kripto para borsası durdurduğunu faaliyetlerine tekrar başladı.

Takip et Bitcoin Sistemi Google News Button

Küresel fintech devi Revolut, bugün İngiltere’deki bireysel müşterileri için özel olarak tasarlanmış bağımsız bir kripto ticaret platformunun lansmanı olan “Revolut X “i tanıttı.

Revolut, Birleşik Krallık Bireysel Müşterileri için Özel Kripto Ticaret Platformu Başlattı

Birleşik Krallık’taki varlığını 2015 yılında para transferi hizmetleriyle kuran ve ardından 2017’de kripto para ticaretine girişen Revolut, dünya çapında 40 milyonu aşan müşteri tabanıyla Birleşik Krallık’taki en büyük fintech şirketi olarak ortaya çıktı.

Revolut X, sorunsuz açma/kapama ve rekabetçi ücretler sunarak şirketin önde gelen kripto borsalarıyla rekabet etmek için yaptığı stratejik bir hamleyi temsil ediyor.

Başlangıçta profesyonel yatırımcılar için tasarlanmış olsa da, platforma Revolut bireysel hesabı olan tüm Birleşik Krallık kullanıcıları masaüstünden erişebilir.

Revolut X’teki yatırımcılar, işlem hacimlerine bakılmaksızın, yapıcılar için %0 ve alıcılar için %0,09 sabit ücretlerle 100’den fazla tokena erişebilecek.

Platform başlangıçta Bitcoin, Ethereum ve XRP dahil olmak üzere Revolut perakende uygulamasında bulunan varlıkların aynısını sunacak ve yakın gelecekte daha fazla genişleme planları olacak.

İlgili Haber  Bitfinex'in Baş Teknoloji Sorumlusu Paolo Ardoino, X'te Yayılan Hack Haberi İle İlgili Açıklama Yaptı!

Revolut’un kripto hizmetlerine yeniden odaklanması, düzenleyici zorluklar nedeniyle daha önce yapılan ayarlamaların ardından geldi.

Aralık ayında Revolut, Financial Conduct Authority (FCA) tarafından belirlenen yeni gerekliliklere yanıt olarak Birleşik Krallık’taki ticari müşterileri için kripto ticaretini durdurmuştu.

Bu hamle, şirketin gelişen düzenleyici standartlara uyum sağlaması için daha fazla zaman tanımayı amaçlıyordu.

Benzer şekilde, Ağustos 2023’te Revolut, zorlu bir düzenleyici ortamı gerekçe göstererek ABD’deki kripto hizmetlerini askıya almıştı.

Bu karar, ülkedeki düzenleyici belirsizliklerin ortasında Polygon (MATIC), Solana (SOL) ve Cardano (ADA) dahil olmak üzere belirli tokenlerin listeden çıkarılmasını takip etmişti.

*Yatırım tavsiyesi değildir.

300'den fazla kripto para birimine yatırım yapmak için bu linkten Binance borsasına %20 KOMİSYON İNDİRİMİ ile kayıt olabilirsiniz!
Özel haberler, analizler ve on-chain verileri için Telegram grubumuzu, Twitter hesabımızı ve Youtube kanalımızı hemen takip edin! Ayrıca Android ve IOS Uygulamalarımızı indirerek canlı fiyat takibine hemen başlayın!
Buradaki Yorumlardan Bildirim Al
Bildir
guest

0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments

Haftanın Popüler Yazıları

Popüler Blog Yazıları

Market Value

Detail