binance_banner
coinexbanner
binance_bannerbinance_banner
coinexbanner
Kripto HaberleriHaberler7500 Bitcoin'i (BTC) Çöpe Attı! Bulunması İçin 72 Milyon Dolar Teklif Ediyor!

7500 Bitcoin’i (BTC) Çöpe Attı! Bulunması İçin 72 Milyon Dolar Teklif Ediyor!

Takip et Bitcoin Sistemi Google News Button

35 yaşındaki James Howelss kayıp 7500 Bitcoin’inini bulmak için elinden gelen her şeyi deniyor. Son olarak Newport belediye meclisine başvurarak çöplük alanda kazı izni isteyen Howelss’in hala umudu var.

35 yaşındaki mühendis, madencilik yoluyla elde ettiği 7500 BTC’yi sakladığı sabit diski 2013 yılında evini temizlerken yanlışlıkla çöpe attı. O günden itibaren sabit diskini arayan Howelss hala vazgeçmedi.

Daha önce de benzer taleplerle Newport belediye meclisine başvuran ancak her defasında çöplük alanı kazma talebi reddedilen Howelss, bu kez belediyeye bir teklif sundu. Howelss, sabit diskin bulunması halinde içerisindeki Bİtcoin’lerin %25’ini şehre bağışlayacağını duyurdu. Sabit diskin içerisinde yaklaşık 290 milyon dolar değerinde Bitcoin bulunuyor. Howelss’in teklifinin değeri yaklaşık 72 milyon dolar.

Sabit diskin hala kurtarılabileceğine inanan Howelss şunları aktardı;

“Sabit diskin içinde olduğu ortam nedeniyle hala çalıştığının garantisi yok ama ben çalıştığına inanıyorum. Dış kasası paslanmış olabilir. Ancak verilerin saklandığı iç diskin hala çalışıyor olma ihtimali yüksek. Hala bir şansım var. Ancak ona ne kadar geç ulaşırsam olasılık, o derece azalacak.”

Belediye yetkilileri sadece bir ihtimal üzerine yapılacak kazı işleminin doğuracağı çevresel etkiler konusunda endişeli. Verilerin kurtarılamaz halde bulunması halinde, faturayı şehrin ödemesinden korkuyorlar.

300'den fazla kripto para birimine yatırım yapmak için bu linkten Binance borsasına %20 KOMİSYON İNDİRİMİ ile kayıt olabilirsiniz!
Özel haberler, analizler ve on-chain verileri için Telegram grubumuzu, Twitter hesabımızı ve Youtube kanalımızı hemen takip edin! Ayrıca Android ve IOS Uygulamalarımızı indirerek canlı fiyat takibine hemen başlayın!
Buradaki Yorumlardan Bildirim Al
Bildir
guest

0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments

Haftanın Popüler Yazıları

Popüler Blog Yazıları

Market Value

Detail