binance_banner
coinexbanner
binance_bannerbinance_banner
coinexbanner
Kripto HaberleriHaberlerBloomberg Analistinden İlginç Kripto Para Tahmini: ''Dönüm Noktası Olabilir!''

Bloomberg Analistinden İlginç Kripto Para Tahmini: ”Dönüm Noktası Olabilir!”

Takip et Bitcoin Sistemi Google News Button

Bloomberg Intelligence’ın baş emtia stratejisti Mike McGlone, kripto ekosisteminin ilk gerçek durgunluğunu yaşadığını söyledi.

Bloomberg’den Mike McGlone, Kripto’nun Gerçek Durgunluğunu Büyük Bir Dönüm Noktası Olarak Görüyor

Dijital para ekosistemi son 1 yıldır genel olarak büyük bir fiyat düşüşü yaşıyor ve bu da devam eden kripto kışının henüz sona ermediğinin bir göstergesi.

Pek çok kişi kripto sektörünün geleceği konusunda karamsarlığını korurken, McGlone bunun tüm dünya için yeni bir dönüm noktasının doğuşu olabileceğine inanıyor.

Kriptolar ilk gerçek durgunluklarıyla karşı karşıya olabilir, bu da tipik olarak daha düşük varlık fiyatları ve daha yüksek volatilite anlamına gelir.

ABD’deki son önemli ekonomik daralma olan finansal kriz Bitcoin’in doğuşuna yol açmıştı ve yaklaşan olası ekonomik sıfırlama da benzer dönüm noktalarına işaret edebilir.

İlgili Haber  Balinalar Bu Altcoini Biriktirmeye Başladı! Fiyat Neredeyse İkiye Katlandı!

Stratejist, 2002 ve 2008-2009 mali yıllarındaki önceki küresel durgunluğun Bitcoin’in (BTC) ve daha geniş dijital para ekosisteminin ortaya çıkmasına nasıl yol açtığını anlatmaya devam etti.

Devam eden durgunlukla birlikte ortaya çıkabilecek bir sonraki önemli kilometre taşlarının ne olduğu konusunda sessiz kalsa da, akla bir dizi olasılık geliyor.

Genel olarak yeni olsa da kripto ekosistemi, internetin bir sonraki büyük etkileşimi olarak tanımlanan Web 3.0 dünyasına doğru önemli bir dönüş yaşıyor.

Merkeziyetsizlik ve veri bağımsızlığı temelinde, birçok uzman bunun kripto ile başlayarak çeşitli endüstrileri kesecek bir sonraki büyük teknoloji olduğunu öngörüyor.

“Bitcoin ilk kripto para olarak her zaman varlığını koruyacak” fikri birçok uzman tarafından sağlamlığını korusa da ilerleyen süreçte yeniliğe ayak uyduramayacak birçok altcoin projesi yok olma noktasına gelebilir. Özellikle McGlone’ın da söylemleri göz önüne alındığında önümüzdeki boğa sezonunda “yapay zeka” altcoinleri ön plana çıkabilir. 

İçinde bulunduğumuz durgunluk da böylelikle yeni bir sektöre kapı açmış olabilir.

*Yatırım tavsiyesi değildir.

300'den fazla kripto para birimine yatırım yapmak için bu linkten Binance borsasına %20 KOMİSYON İNDİRİMİ ile kayıt olabilirsiniz!
Özel haberler, analizler ve on-chain verileri için Telegram grubumuzu, Twitter hesabımızı ve Youtube kanalımızı hemen takip edin! Ayrıca Android ve IOS Uygulamalarımızı indirerek canlı fiyat takibine hemen başlayın!
Buradaki Yorumlardan Bildirim Al
Bildir
guest

0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments

Haftanın Popüler Yazıları

Popüler Blog Yazıları

Market Value

Detail