binance_banner
coinexbanner
binance_bannerbinance_banner
coinexbanner
Kripto HaberleriHaberlerDigital Currency Group ve İflas Eden Kripto Şirketi Genesis, Alacaklılar ile Prensip...

Digital Currency Group ve İflas Eden Kripto Şirketi Genesis, Alacaklılar ile Prensip Anlaşmasına Vardı

Takip et Bitcoin Sistemi Google News Button

Kripto para kuruluşu Digital Currency Group (DCG) ve iflas eden iştiraki Genesis, konuya yakın bir kaynağa göre, Genesis’in ana alacaklılarından oluşan bir grupla yeniden yapılandırma planının şartları üzerinde prensip anlaşmasına vardı.

Söz konusu kaynak, Genesis’in Chapter 11 iflas korumasına girmesine neden olan bazı önemli sorunları çözmeye başlayan anlaşmanın, Genesis kredi defterinin kapatılmasının yanı sıra iflas eden Genesis kuruluşlarının satışını da içerdiğini söyledi.

DCG ve Genesis’in Alacaklılar ile Yapacağı Anlaşmada 100 Milyon Dolarlık Bitcoin’in de Kaderi Belirlenecek

Söz konusu kaynak, şartnamenin DCG’nin Genesis’ten 500 milyon dolar nakit ve yaklaşık 100 milyon dolar değerinde Bitcoin (BTC) borç aldığı ödenmemiş kredilerin yeniden finanse edilmesini de içerdiğini söyledi.

Sürecin ayrıntılarını vermeyen kaynak, “DCG’nin iflas eden hedge fonu 3AC alacakları karşılığında Genesis’e verdiği 10 yıllık senedin paraya çevrilmesi de buna dahil” dedi. Senet, geçen yıl çöken bir kripto hedge fonu olan Three Arrows Capital’e (3AC) 1.1 milyar dolar karşılığında verilmişti.

Alacaklı grup, kripto kredi kuruluşu Genesis’e karşı yaklaşık 2.4 milyar dolarlık alacağı olan şirketler ve bireyler adına müzakereler yürütüyor. Grup, Proskauer ve Kirkland hukuk firmalarının yanı sıra yeniden yapılandırma uzmanı Houlihan Lokey tarafından temsil ediliyor.

İlgili Haber  Genesis Alacaklıları Harekete Geçti! DCG ve Barry Silbert'a Dava Şoku!

Söz konusu kaynak, önerilen anlaşmanın Gemini Earn borç verme ürününün yüz binlerce müşterisi de dahil olmak üzere diğer alacaklılara sunulacağını söyledi.

Genesis’in kredi veren kolu, kripto borsası FTX’in aynı ayın başlarında çökmesinin ardından 16 Kasım 2022’de para çekme işlemlerini durdurmuştu. Genesis’in kredi verme birimleri geçtiğimiz ay New York’ta iflas koruma başvurusunda bulunmuştu.

*Yatırım tavsiyesi değildir.

300'den fazla kripto para birimine yatırım yapmak için bu linkten Binance borsasına %20 KOMİSYON İNDİRİMİ ile kayıt olabilirsiniz!
Özel haberler, analizler ve on-chain verileri için Telegram grubumuzu, Twitter hesabımızı ve Youtube kanalımızı hemen takip edin! Ayrıca Android ve IOS Uygulamalarımızı indirerek canlı fiyat takibine hemen başlayın!
Buradaki Yorumlardan Bildirim Al
Bildir
guest

0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments

Haftanın Popüler Yazıları

Popüler Blog Yazıları

Market Value

Detail