binance_banner
coinexbanner
binance_bannerbinance_banner
coinexbanner
Kripto HaberleriBitcoinBitcoin Kimse İçin Bedava Kazanç Kaynağı Değil!

Bitcoin Kimse İçin Bedava Kazanç Kaynağı Değil!

Takip et Bitcoin Sistemi Google News Button

Bitcoin ortaya çıkışından bu yana 10 yıl içinde, kripto para birimlerine çok şey kattı. Kripto paraları daha iyi anlıyor muyuz? Biz aslında kripto para birimlerini küçümsüyor ve kripto para birimlerini görmezden geliyor olabilir miyiz?

Kripto paralar ve Blockchain teknolojisi ile ilgili tamamen yeni endüstriler ortaya çıktı. Yatırımcılar ve ilk evlat edinenler bir Bitcoin fiyatını neredeyse 0’dan 20.000 dolara yükselttiler ve sonrasında 4.000 dolara düşürdüler. Milyonlarca insan, “Bitcoin Nedir?” sorusunu sormaktan kripto para birimine şahsen sahip olma yolculuğuna çıktı ve kripto para birimlerine sahip oldu.

Yine de, Amerikalıların %79’u bugün kripto para birimini duymasına rağmen, on yıllık teknolojiyi hala küçümsüyor?

Büyük beklentilerin ağırlığı var

Bill Gates: “Önümüzdeki iki yıl içinde gerçekleşecek değişimi her zaman abartıyor ve sonraki on yıl içinde gerçekleşecek değişikliği hafife alıyoruz” dedi. Bu sözleri kripto paralar hakkında söyledi ancak içerisinde sadece bu yoktu.

Son yıllarda kripto para birimleri ve Blockchain değişikliğini abarttığımız zamanlar oldu. Vaat edilen değişikliklerden bazıları, internetin yeni dokusu haline gelen blok zinciri etkin akıllı sözleşmeleri veya “Web 3.0” teknolojisini de içeriyor.

İnsanlar bazen bazı şeyleri abartır, bazen ise bazı şeyleri küçümser. İnsanların 10 yıl kadar sürede Bitcoin’den bir kazancı olmadı. Evet! Doğru, 10 yıl içerisinde en fazla 25 milyon kadar insan kripto para satın aldı ve sadece 1.000 kadarı veya belki de daha az bir kadarı çok büyük miktarlarda para kazanabildiler. Peki ya geri kalanlar? Onlar akıllı değil miydi, onlar kripto paralardan kazanç elde edecek kadar çaba harcamamışlar mıydı? Hayır, hepsi bir çaba harcamıştı, ancak kripto paralar kimse için bedava kazanç kaynağı değildi. İlk kripto para satın alan Bitcoin sahipleri kripto para yatırımı yaparak tarihin en büyük risklerini aldıkları için ödüllendirildiler.

Bitcoin kimseye para kazandırmayı vaat etmiyor ve asıl amacı da bu değil! Kripto para birimleri insanlara sadece daha hızlı ödeme yapmayı, gizli ödeme yapabilmeyi vaat ediyor. İnsanlar kripto para birimlerinden kendilerine kazanç vaat ettiği düşüncesini medyada ve bazı sosyal medya sitelerinde, kripto para borsalarının abartılı açıklamalarından dolayı kazanç vaat edilmiş gibi görüyor.

Bitcoin kimse için bedavadan bir kazanç kaynağı değil ve artık kripto para birimlerinden eskiden oldugu miktarlarda x100 gibi kazançlar elde etmek çok zor.

300'den fazla kripto para birimine yatırım yapmak için bu linkten Binance borsasına %20 KOMİSYON İNDİRİMİ ile kayıt olabilirsiniz!
Özel haberler, analizler ve on-chain verileri için Telegram grubumuzu, Twitter hesabımızı ve Youtube kanalımızı hemen takip edin! Ayrıca Android ve IOS Uygulamalarımızı indirerek canlı fiyat takibine hemen başlayın!
Buradaki Yorumlardan Bildirim Al
Bildir
guest

0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments

Haftanın Popüler Yazıları

Popüler Blog Yazıları

Market Value

Detail