binance_banner
coinexbanner
binance_bannerbinance_banner
coinexbanner
Kripto HaberleriBitcoinBitcoin (BTC) Upbit'in Saldırı İddiasını Doğrulamasından Sonra Düşüş Yaşadı

Bitcoin (BTC) Upbit’in Saldırı İddiasını Doğrulamasından Sonra Düşüş Yaşadı

Takip et Bitcoin Sistemi Google News Button

Bitcoin’deki satış baskısı devam ediyor. Bir süredir 7000 – 7200 dolar seviyelerinde işlem gören BTC, 7000 doların altına düşmemesi ile yatırımcısını memnun ediyordu. Ancak bugün sert satış baskısı ile 7000 doların altına gerileyen an itibarı ile de 6880 dolar seviyelerinde işlem gören BTC’yi düşüren ne?

Dünyaca ünlü Upbit borsası hacklendi

Birkaç gündür gündemi meşgul eden iddia Upbit hacklendi iddiası, borsadan gelen açıklama ile doğrulandı. Detaylara yazımızdan ulaşabilirsiniz:

İlgili Haber  Son Dakika: Dünyaca Ünlü Bitcoin Borsası Upbit Hacklendi! Kayıp 50 Milyon Dolar

Bu durumdan olumsuz etkilenen piyasa sert satış baskısına maruz kaldı. Kripto para piyasası bu olaydan sonra kırmızıya büründü ve BTC 24 saatlik olarak yatırımcısına yüzde 5’e yakın zarar ettirdi.

Bitcoin (BTC) Saatlik Grafiği – 27.11.2019 – Kaynak: Tradingview

Bir takım uzman, Upbit’in tüm varlıklarını hacklenme olaylarına karşı koruduğunu ve bu kayıplar giderileceği için bu durumun kripto para piyasasını olumsuz etkilemeyeceğini düşünüyor. Haber ilk çıktığı anda her ne kadar bir gerileme yaşanmış olsa da fiyatın toparlanacağı düşünülmekte.

Son düşüşten sonra genel kripto para piyasasına baktığımızda ise 190 milyar dolarlık bir piyasa hacmi karşımıza çıkıyor. Bitcoin’in hakimiyeti ise yüzde 66,2 seviyesinde.

Başlıca altcoinlere bakıldığında ise; Ethereum 142 dolar, XRP 0,215 dolar Litecoin ise 45 dolar olarak fiyatlanıyor.

300'den fazla kripto para birimine yatırım yapmak için bu linkten Binance borsasına %20 KOMİSYON İNDİRİMİ ile kayıt olabilirsiniz!
Özel haberler, analizler ve on-chain verileri için Telegram grubumuzu, Twitter hesabımızı ve Youtube kanalımızı hemen takip edin! Ayrıca Android ve IOS Uygulamalarımızı indirerek canlı fiyat takibine hemen başlayın!
Buradaki Yorumlardan Bildirim Al
Bildir
guest

0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments

Haftanın Popüler Yazıları

Popüler Blog Yazıları

Market Value

Detail