binance_banner
coinexbanner
binance_bannerbinance_banner
coinexbanner
Kripto HaberleriHaberlerPopüler Kripto Para Borsası Biraz Önce Hacklendi! - Yatırımcılara Acil Çağrı!

Popüler Kripto Para Borsası Biraz Önce Hacklendi! – Yatırımcılara Acil Çağrı!

Takip et Bitcoin Sistemi Google News Button

2020 yılının son kripto para birimi borsası hacklenme olayı bugün gerçekleşti. İngiltere merkezli kripto para borsası Exmo’nun iş geliştirme yöneticisi Maria Stankevich, borsada bugün ‘tuhaf hareketlilik’ tespit edildiğini, yapılan hızlı incelemelerin ardından sıcak cüzdanlarda %5 oranında ilk etapta kayıp tespit edildiğini doğruladı.

Stankevich, borsanın büyük bir varlığa sahip olduğunu, siber saldırganların sisteme sızdığının kesin olarak teyit edildiğini ve Londra polis birimlerine acil olarak bilgi verildiğini ve soruşturma başlatıldığını doğruladı.

Tüm İşlemler Durduruldu!

Siber saldırganların soğuk cüzdanlara erişemediğini açıklayan Stankevich, sıcak cüzdanlar üzerinde ise incelemelere devam edildiğini, güvenlik nedeniyle “bilinmeyen bir tarihe kadar” para çekme ve transfer işlemlerinin durdurulduğunu açıkladı.

Stankevich, yaşanan kayıplardan yatırımcıların hesaplarının etkilenmesi durumunda yatırımcıların endişe etmemesini, yatırımcıların ‘tüm zararının karşılanacağını‘ açıkladı.

300'den fazla kripto para birimine yatırım yapmak için bu linkten Binance borsasına %20 KOMİSYON İNDİRİMİ ile kayıt olabilirsiniz!
Özel haberler, analizler ve on-chain verileri için Telegram grubumuzu, Twitter hesabımızı ve Youtube kanalımızı hemen takip edin! Ayrıca Android ve IOS Uygulamalarımızı indirerek canlı fiyat takibine hemen başlayın!
Buradaki Yorumlardan Bildirim Al
Bildir
guest

0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments

Haftanın Popüler Yazıları

Popüler Blog Yazıları

Market Value

Detail