binance_banner
coinexbanner
binance_bannerbinance_banner
coinexbanner
Kripto HaberleriHaberlerRipple (XRP), Yaşadığı Kaos Sonrası 4. Sıraya Geriledi!

Ripple (XRP), Yaşadığı Kaos Sonrası 4. Sıraya Geriledi!

Takip et Bitcoin Sistemi Google News Button

SEC’in Ripple’a dava açması haberi ardından adeta dibe çakılan XRP, 0.40 dolar seviyelerine kadar geriledi. Bu büyük değer kaybından sonra market hacminde de gerilemeye yaşayan XRP, en büyük 3. kripto para konumundayken sırasını Tether’e (USDT) kaptırdı.

Daha önce de sırasını USDT’ye kaptıran ancak sonrasında üçüncülüğe tekrar yükselen XRP, hem 24 saat içerisinde yaşadığı değer kayıpları hem de Tehter’in 150 milyon dolar USDT üretmesi ile hacme göre en büyük kripto para listesinde dördüncülüğe geriledi.

Birçok yatırımcı XRP’den zarar ettiğini ifade ederken daha büyük satış dalgalarının olabileceğinden endişe ediliyor.

SEC, Ripple’a açtığı davayı resmen duyururken, davanın neler hakkında açıldığını aşağıdaki haberimizden okuyabilirsiniz:

İlgili Haber  Son Dakika: SEC Ripple'a (XRP) Dava Açtığını Resmen Duyurdu! Davanın Tüm Detayları Haberimizde!

Yatırımcıların bu dönemde dikkatli olması önerilirken özellikle destek direnç noktalarını yazdığımız ve önemli seviyeleri belirttiğimiz yazımıza da aşağıdaki linkten ulaşabilirsiniz.

İlgili Haber  Ripple (XRP) Son 5 Günde Yüzde 32 Düştü! Peki Bundan Sonra Ne Olacak? "XRP Yorum, Analiz"
300'den fazla kripto para birimine yatırım yapmak için bu linkten Binance borsasına %20 KOMİSYON İNDİRİMİ ile kayıt olabilirsiniz!
Özel haberler, analizler ve on-chain verileri için Telegram grubumuzu, Twitter hesabımızı ve Youtube kanalımızı hemen takip edin! Ayrıca Android ve IOS Uygulamalarımızı indirerek canlı fiyat takibine hemen başlayın!
Buradaki Yorumlardan Bildirim Al
Bildir
guest

0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments

Haftanın Popüler Yazıları

Popüler Blog Yazıları

Market Value

Detail