binance_banner
coinexbanner
binance_bannerbinance_banner
coinexbanner
Kripto HaberleriAltcoinShiba Inu (SHIB) İle İlgili Kritik Soru, Kritik CEO'ya Soruldu!

Shiba Inu (SHIB) İle İlgili Kritik Soru, Kritik CEO’ya Soruldu!

Takip et Bitcoin Sistemi Google News Button

Elon Musk’ın tweetleri ile ilk başta Dogecoin üne kavuşurken bunun devamında etkisini yitiren DOGE’un kopyası Shiba Inu (SHIB) ciddi bir popülerlik yakalamıştı. SHIB, kısa sürede en büyük 11. kripto para birimi sıralamasına kadar yükselmeyi ve buraya iğne atmayı başardı.

Özellikle Coinbase kripto para borsasının yaptığı listeleme ciddi anlamda ilgi çekerken fiyat da bu ilgiyi takip etti. Yatırımcılar ise bunun etkisini kaybetmesinden sonra Robinhood’a döndü ve Robinhood’un SHIB’i listelemesi için imza kampanyası bile düzenlendi ve yüz binlerce imza toplandı. Bu konuda henüz Robinhood cephesinden bir şey gelmese de SHIB ekibi bu listelemeye kesin gözüyle bakıyor.

Robinhood CEO’su, SHIB Sorusundan Kaçtı

Robinhood’un CEO’su Vladimir Tenev ise bununla ilgili bir soruya cevap vermekten kaçınarak aslında farklı bir sinyal verdi. CNBC’nin Mad Money programına konuk olan Tenev, sunucu Jim Cramer’in sorusunu yanıtsız bıraktı. Cramer, SHIB’in listelenip listelenmeyeceğini direkt olarak sordu ve Tenev bu konuda topluluktan çok şey duyduğunu ifade etti.

Soru hakkında ne onay ne de red veren Tenev, aslında bunu ustaca savuşturmuş oldu. Bu da insanların spekülasyon seviyesini arttırdı ve şu an SHIB’in listelenmesi çok daha belirsiz bir konu gibi gözüküyor. Tenev garip bir duraksamadan sonra Robinhood’un sadece 7 kripto para birimini desteklediğini ve güvenliği öncelik haline getirdiğini de vurguladı.

300'den fazla kripto para birimine yatırım yapmak için bu linkten Binance borsasına %20 KOMİSYON İNDİRİMİ ile kayıt olabilirsiniz!
Özel haberler, analizler ve on-chain verileri için Telegram grubumuzu, Twitter hesabımızı ve Youtube kanalımızı hemen takip edin! Ayrıca Android ve IOS Uygulamalarımızı indirerek canlı fiyat takibine hemen başlayın!
Buradaki Yorumlardan Bildirim Al
Bildir
guest

0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments

Haftanın Popüler Yazıları

Popüler Blog Yazıları

Market Value

Detail