binance_banner
coinexbanner
binance_bannerbinance_banner
coinexbanner
Kripto HaberleriAltcoinTerra (LUNA) - Do Kwon Soruşturmasında Yeni Gelişme!

Terra (LUNA) – Do Kwon Soruşturmasında Yeni Gelişme!

Takip et Bitcoin Sistemi Google News Button

TerraUSD (UST) ve LUNA çöküşü kripto para piyasasında şok etkisi oluşturdu. Bu çöküşten yatırımcılar dışında tüm kripto para birimleri de etkilendi ve sert düşüşler yaşandı.

Çöküş sonrasında Güney Kore’de Terra-LUNA‘yla ilgili soruşturmalar başladı.

İlgili Haber  Terra'ya UST ve LUNA Soruşturması!

Soruşturmalar halen devam ederken Güney Kore adalet bakanı Han Dong-hoon, Terra soruşturması da dahil olmak üzere tüm kripto para soruşturmalarında işbirliği yapmanın yollarını konuşmak için ABD’li yetkililerle bir araya geldi.

Güney Kore’deki yerel bir gazetenin bir haberine göre, yetkililer başta kripto para olmak üzere mali suçların soruşturmasında işbirliğini geliştirmenin ve bilgi alışverişinin yollarını tartıştı.

Güney Koreli ve ABD’li yetkililer ayrıca, UST ve LUNA‘yla ilgili yürütülen soruşturmalar ve dava da dahil olmak üzere devam eden kripto para soruşturmalarıyla ilgili en son araştırma verilerini paylaşmayı kabul etti.

Güney Kore’li savcılar Terra kurucu ortağı Do Kwon‘la ilgili dolandırıcılık, piyasa manipülasyonu ve vergi kaçakçılığı dahil çeşitli suçlamaları araştırırken ABD de Haziran ayında Do Kwon’la ilgili bir soruşturma başlatmıştı.

İlgili Haber  ABD'de Do Kwon ve Terra (LUNA) Yöneticilerine Toplu Dava Açıldı!

Terra çöküşüyle ilgili derinlemesine çalışan Güney Kore, geçtiğimiz haftalarda ülkede kripto para sektörünü kontrol etme görevi görecek “Dijital Varlık Komitesi” kurulması adına çalışmalar başlatmıştı.

Dijital Varlık Komitesi sektörü kontrol etmenin yanı sıra kripto paralarla ilgili listelemelere, açıklamalara ve yatırımcıların korunmasına ilişkin yönergeler de oluşturacak.

İlgili Haber  LUNA Çöküşü Sonrası Güney Kore'de Yeni Bir Kurum Oluşturuldu!
300'den fazla kripto para birimine yatırım yapmak için bu linkten Binance borsasına %20 KOMİSYON İNDİRİMİ ile kayıt olabilirsiniz!
Özel haberler, analizler ve on-chain verileri için Telegram grubumuzu, Twitter hesabımızı ve Youtube kanalımızı hemen takip edin! Ayrıca Android ve IOS Uygulamalarımızı indirerek canlı fiyat takibine hemen başlayın!

9 YORUMLAR

Buradaki Yorumlardan Bildirim Al
Bildir
guest

9 Yorum
En Yeni
En Eski En Çok Oy Alan
Inline Feedbacks
View all comments
Anonim

Geber inşallah gavurlar ateşlerde kaynar inşallah

Anonim

Almasaydiniz ne oldugu belli olmayan para getirecek diye atliyonuz yatirim yapiyoruz ayağına kaybedince allah belasini versin oldu. Kg afied.

Anonim

1 lunayi 527 binden aldım toplam 72 bin luna , 147 bin liram 27 saatte ,150 liraya düştü. Ev param yandı bitti kül oldu. Mevlam yanınıza birakmasin

Anonim

Birde karşılığında 3 luna vermişler %30 uymuş. Şaka gibi ya 90 lira. Zehir zıkkım olsun kan kusun

Anonim

Allah binbirtürlü belasını versin dolandırıcı soysuzun

Anonim

Allah bildiği gibi yapsin

Metin

Alllalllah belasinj versin binannce ve doo kown dene yavsagin

Orhan kahraman

Hayat birikimizi ortaya kattik maaf olduk allah belalarini versin

Anonim

gec kalındı o kadar insan perişan edildi

Haftanın Popüler Yazıları

Popüler Blog Yazıları

Market Value

Detail