binance_banner
coinexbanner
binance_bannerbinance_banner
coinexbanner
Kripto HaberleriBorsaKripto Para Borsası Coinbase'den ABD'de "Büyük Kesinti" Açıklaması!

Kripto Para Borsası Coinbase’den ABD’de “Büyük Kesinti” Açıklaması!

Takip et Bitcoin Sistemi Google News Button

Kripto para borsası Coinbase Global Inc., şirketin ABD banka hesaplarıyla ödeme ve para çekme işlemlerini gerçekleştirmesini engelleyen bir sorunu araştırdığını bildirdi.

ABD Banka Hesapları ile Coinbase Cüzdanlarına Yatırma ve Çekim İşlemlerinde “Büyük Kesinti” Var

ABD’nin en büyük kripto para borsalarından biri olan şirket, konuyla ilgili yaptığı açıklamasında şunları söyledi:

“Şu anda ABD banka hesaplarını kullanarak ödeme alamıyor ve para çekimi gerçekleştiremiyoruz. Ekibimiz bu sorunun farkında ve her şeyi mümkün olan en kısa sürede normale döndürmek için çalışıyor.”

Açıklamada, hesap sahiplerinin doğrudan alışveriş yapmak için hala bir banka kartı veya PayPal hesabı kullanabileceği belirtildi.

Söz konusu sorun Coinbase’in resmi web sitesinde “ABD bankaları ile yapılan işlemlerde büyük kesinti” olarak nitelendiriliyor.

Şirket 2012 yılında Brian Armstrong ve Fred Ehrsam tarafından kuruldu.

İlgili Haber  Coinbase Listeledi, Bu Üç Altcoin Yükselişe Geçti!

2022 yılında kripto para fiyatlarındaki düşüş ile birlikte pek çok şirket mali açıdan zorluklar yaşamıştı. Bunlar arasında da bulunan Coinbase, çalışanlarının bir kısmını işten çıkararak bu soruna çözüm aramıştı.

Coinbase, 2022’nin ikinci çeyreğinde 1.1 milyar dolarlık net zarar bildirerek şirket için bu alanda bir rekor kırdı.

Bununla birlikte 2022 yılından kripto para borsalarının reklam sektöründeki paylarında da büyük bir düşüş gerçekleşti. Şirketler reklam bütçelerinin kısarak kripto kışını rahat geçirmeyi planlıyor.

Coinbase, Rusya’nın 2022’de Ukrayna’yı işgal etmesine tepki olarak, yasadışı faaliyetlerde bulunduklarına inandığı Rusya ile ilgili 25.000 kripto para cüzdan adresini bloke etmişti.

*Yatırım tavsiyesi değildir.

300'den fazla kripto para birimine yatırım yapmak için bu linkten Binance borsasına %20 KOMİSYON İNDİRİMİ ile kayıt olabilirsiniz!
Özel haberler, analizler ve on-chain verileri için Telegram grubumuzu, Twitter hesabımızı ve Youtube kanalımızı hemen takip edin! Ayrıca Android ve IOS Uygulamalarımızı indirerek canlı fiyat takibine hemen başlayın!
Buradaki Yorumlardan Bildirim Al
Bildir
guest

0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments

Haftanın Popüler Yazıları

Popüler Blog Yazıları

Market Value

Detail