binance_banner
coinexbanner
binance_bannerbinance_banner
coinexbanner
Kripto HaberleriBitcoinDünyaca Ünlü Ekonomi Yazarından Bitcoin (BTC) Tavsiyeleri Geldi!

Dünyaca Ünlü Ekonomi Yazarından Bitcoin (BTC) Tavsiyeleri Geldi!

Takip et Bitcoin Sistemi Google News Button

Dünyaca tanınan ekonomi yazarı ve finansal piyasalar uzmanı Robert Kiyosaki, FED‘e yönelik sert eleştirilerine devam ederken Bitcoin (BTC) ve diğer bazı varlıklara ilişkin düşüncelerini bir kez daha paylaştı.

Robert Kiyosaki FED’i Sert Bir Şekilde Eleştirirken Bitcoin İçin Tavsiyeler Verdi

Kiyosaki’ye göre FED çuvalladı ve faiz oranlarını artırmaya devam edecek. Bu durum emtia varlıklarının ve BTC’nin düşmesine neden olacak.

Ayrıca yazara göre, Ocak 2023’te FED çark edecek ve faiz oranını düşürmeye başlayacak, bu da doların çöküşüne ve BTC, gümüş ve altın fiyatlarının yükselmesine neden olacak.

Kiyosaki dün attığı bir tweette şunları söyledi:

‘FED faiz oranlarını artırmaya devam ederse ABD Doları güçlenecek. Bu durum da altın, gümüş ve Bitcoin fiyatlarının düşmesine neden olacaktır. Siz bu ürünlerden daha fazla satın alın. FED İngiltere’nin yaptığı gibi faiz oranlarını düşürdüğünde, diğerleri ağlarken siz güleceksiniz’

Kripto Piyasasında Son Durum

Kripto para piyasasındaki durum belirsizliğini koruyor. Ekim ayı, geçmiş yıllarda genellikle olumsuz geçen Eylül ayının ardından iyimserlikle ilerleyen ve bu nedenle yükseliş yönlü (Uptober) olarak adlandırılan bir dönem olarak biliniyor.

Diğer yandan, FED’in tarihsel olarak yüksek enflasyonu engellemeye çalıştığı sıkı para politikası nedeniyle piyasada belirsizlik sürüyor.

Bu hafta, FED yetkililerinin yüksek volatiliteye neden olabilecek bir dizi etkinliği ve konuşması var.

İlgili Haber  Bitcoin’in (BTC) Fiyatı Bu Seviyelere Gelebilir Mi? Ünlü Emtia Yatırımcısı Açıkladı!

Ayrıca bugün iflas söylentileri ortaya çıkan bankacılık devi Credit Suisse‘den gelen haberler de kripto para birimleri üzerinde ek baskı yaratıyor.

*Yatırım tavsiyesi değildir.

300'den fazla kripto para birimine yatırım yapmak için bu linkten Binance borsasına %20 KOMİSYON İNDİRİMİ ile kayıt olabilirsiniz!
Özel haberler, analizler ve on-chain verileri için Telegram grubumuzu, Twitter hesabımızı ve Youtube kanalımızı hemen takip edin! Ayrıca Android ve IOS Uygulamalarımızı indirerek canlı fiyat takibine hemen başlayın!
Buradaki Yorumlardan Bildirim Al
Bildir
guest

0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments

Haftanın Popüler Yazıları

Popüler Blog Yazıları

Market Value

Detail