binance_banner
coinexbanner
binance_bannerbinance_banner
coinexbanner
Kripto HaberleriBitcoin2018 Dünya Kupasında Bitcoin Kullanılacak

2018 Dünya Kupasında Bitcoin Kullanılacak

Takip et Bitcoin Sistemi Google News Button

FIFA Dünya Kupası bu yıl Rusya’da 14 Haziran ile 15 Temmuz tarihleri arasında gerçekleştirilecek. Ülkedeki büyük günlere olan hazırlıklar çoktan başlamış durumda. İlginç bir gelişme ve yenilik ise Rusya’nın Kaliningrad şehri içindeki otellerin verdiği kararlarda gözlemlendi. Oteller taraftarların konaklama ücretlerini Dünya Kupasında Bitcoin desteği ile ödeyeceklerini açıkladılar.

Dünya Kupasında Bitcoin Uygulaması

Bu hizmetin sağlanması ile hem dünya genelindeki gelişmelerin takip edildiğine vurgu yapılmaktadır hem de taraftarlara jest yapılmak istendiği anlatılmaktadır. Yerel bir ödeme sağlayıcısı ile işbirliği yapıldığı açıklandı. Free-Kassa ödeme aracı ile güçlerin birleştirildiği aktarılan bilgiler arasında. Malina Hotel’in sahibi Anna Malbotina ise ilk ağızdan şu bilgileri aktararak yeni karara bir açıklama getirmiş oldu:

“Kripto paralara karşı olan büyük ilginin farkındayız. Zamanla bir ödeme aracı olarak kullanılacak. Biz de taraftarların bu yenilikçi sistemi kullanarak ödeme yapabilmelerinin önünü açmaya karar verdik.”

İlgi Oldukça Fazla

Rusya’da düzenlenecek olan bu futbol turnuvası uluslararası olma özelliğine sahip ilk ve şu andaki tek turnuvadır. Bu sebeple katılımın oldukça fazla olacağı düşünülüyor. Maçlar 11 şehirde 12 stadyumda oynanacak. Fas, Belçika, Sırbistan, İspanya, İngiltere, Hırvatistan ve Nijerya merkezleri katılımcıların, taraftarların geleceği biliniyor. Otel fiyatları da haliyle zirveyi görmüş durumda. Free-Kassa Proje Geliştirme Müdürü Vitaliy Lavrov böyle bir ortamda yaptıkları anlaşma ve ortaklık için şu cümleler ile açıklama yaptı:

“Bu bizim için ilginç bir deneyim olacak. Şimdiye kadar hiç otellerle çalışmamıştık. Otelcilik sektörünün yeni trendler konusunda oldukça hassas olduğunun farkındayız.”

300'den fazla kripto para birimine yatırım yapmak için bu linkten Binance borsasına %20 KOMİSYON İNDİRİMİ ile kayıt olabilirsiniz!
Özel haberler, analizler ve on-chain verileri için Telegram grubumuzu, Twitter hesabımızı ve Youtube kanalımızı hemen takip edin! Ayrıca Android ve IOS Uygulamalarımızı indirerek canlı fiyat takibine hemen başlayın!
Buradaki Yorumlardan Bildirim Al
Bildir
guest

0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments

Haftanın Popüler Yazıları

Popüler Blog Yazıları

Market Value

Detail