binance_banner
coinexbanner
binance_bannerbinance_banner
coinexbanner
Kripto HaberleriAltcoinKripto Para Borsası Binance'tan Delist Duyurusu! Bu Altcoinler Delist Edildi!

Kripto Para Borsası Binance’tan Delist Duyurusu! Bu Altcoinler Delist Edildi!

Takip et Bitcoin Sistemi Google News Button

Bazı altcoin marjin işlem çiftlerini kaldıracağını açıklayan dünyanın en büyük kripto para borsası Binance FIO, GNO, IRIS, MLN ve WTC işlem çiftlerini 16.02.2023 06:00 itibariyle İzole Marjin’den çıkaracağını açıkladı.

Belirlediği Altcoinleri Delist Etmeye Devam Eden Binance’den Bugün Yine Bir Delist Haberi Geldi

İşlemden kaldırılacak çapraz marjin çiftleri:  FIO/BTC, FIO/BUSD, FIO/USDT, GNO/USDT, IRIS/BTC, IRIS/USDT, MLN/BTC, MLN/BUSD, MLN/USDT, WTC/BTC, WTC/USDT

Binance, 09.02.2023 06:00 itibarıyla FIO/BTC, FIO/BUSD, FIO/USDT, GNO/USDT, IRIS/BTC, IRIS/USDT, MLN/BTC, MLN/BUSD, MLN/USDT, WTC/BTC ve WTC/USDT izole marjin borçlanmalarını askıya alacağını belirtti.

Binance, 2023-02-16 06:00’da (UTC) kullanıcıların pozisyonlarını kapatacak, otomatik bir uzlaşma gerçekleştirecek.

FIO/BTC, FIO/BUSD, FIO/USDT, GNO/USDT, IRIS/BTC, IRIS/USDT, MLN/BTC, MLN/BUSD, MLN/USDT, WTC/BTC ve WTC/USDT izole marjin çiftlerinde bekleyen tüm emirleri iptal edecektir. Daha sonra bu çiftleri İzole Marjin listesinden çıkaracağız.

Kullanıcıların listeden çıkarma işlemi sırasında pozisyonlarını güncelleyemeyeceğini ve 16.02.2023 06:00’da marjin ticaretinin durdurulmasından önce pozisyonlarını kapatmalarını ve/veya varlıklarını Marjin Cüzdanlarından Spot Cüzdanlarına aktarmalarını önemle tavsiye edilir.

İlgili Haber  Balinalar Bu Altcoini Biriktirmeye Başladı! Fiyat Neredeyse İkiye Katlandı!

Binance, olası kayıplardan sorumlu olmayacaktır. Tercüme edilmiş versiyonlar ile orijinal İngilizce versiyon arasında herhangi bir tutarsızlık olması durumunda, İngilizce versiyon geçerli olacaktır.

Binance, geçtiğimiz 2022 yılında da pek çok altcoini ve altcoin işlem paritesini delist ettiğini açıklamıştı. Tahminlere göre bir süre daha bu delist haberlerini vermeye devam edecek gibi gözüküyor.

Delist haberleri genel itibariyle kripto para piyasası için olumlu karşılanıyor. Çok sayıda coinin piyasada olması iyi projelerin hakkettiği fiyatlara gelmesinin önüne geçiyor.

*Yatırım tavsiyesi değildir.

300'den fazla kripto para birimine yatırım yapmak için bu linkten Binance borsasına %20 KOMİSYON İNDİRİMİ ile kayıt olabilirsiniz!
Özel haberler, analizler ve on-chain verileri için Telegram grubumuzu, Twitter hesabımızı ve Youtube kanalımızı hemen takip edin! Ayrıca Android ve IOS Uygulamalarımızı indirerek canlı fiyat takibine hemen başlayın!

2 YORUMLAR

Buradaki Yorumlardan Bildirim Al
Bildir
guest

2 Yorum
En Yeni
En Eski En Çok Oy Alan
Inline Feedbacks
View all comments
Ahmet

Delist kelimesi yerine de listeden çıkarıyor gibi türkçe kelimeler kullanmaya çalışın.

Ahmet

Delist etmiyor marjinde bazı işlem çiftlerini kaldırıyor. Lütfen işinizi düzgün yapın. Yalan yanlış haber yayınlıyorsunuz.

Haftanın Popüler Yazıları

Popüler Blog Yazıları

Market Value

Detail