binance_banner
coinexbanner
binance_bannerbinance_banner
coinexbanner
Kripto HaberleriEthereumFinancial Times Duyurdu! Digital Currency Group'tan (DCG) Kritik Hamle!

Financial Times Duyurdu! Digital Currency Group’tan (DCG) Kritik Hamle!

Takip et Bitcoin Sistemi Google News Button

Dijital varlıklar holdingi Digital Currency Group (DCG) alacaklılara ödeme yapmak için değerli yatırımlardaki hisselerini düşük fiyattan satıyor.

Digital Currency Group, Fon Toplamak İçin Grayscale Kripto Fonlarındaki Hisselerini Satıyor

Kripto holdingi Digital Currency Group, iflas eden borç verme kolunun alacaklılarına geri ödeme yapmak için sermaye artırmaya çalışırken, en değerli kripto para birimi fonlarından birkaçındaki hisselerini büyük bir indirimle satmaya başladı.

Financial Times tarafından görülen ABD menkul kıymet dosyalarına göre SoftBank destekli DCG, iştiraki Grayscale tarafından yönetilen çeşitli yatırım araçlarındaki varlıklarını elden çıkarmaya başladı.

Eski bankacı Barry Silbert tarafından 2015 yılında kurulan Connecticut merkezli DCG, kripto paralar ve işletmelerdeki en büyük ve en eski yatırımcılardan biridir. SoftBank, Singapur’un egemen varlık fonu GIC ve Alphabet’in girişim kolu CapitalG gibi yatırımcılar tarafından destekleniyor.

İlgili Haber  Digital Currency Group ve İflas Eden Kripto Şirketi Genesis, Alacaklılar ile Prensip Anlaşmasına Vardı

DCG’nin varlık yönetimi işi olan Grayscale yatırımcıların aracı kurum hesaplarından hisse satın alabilecekleri fonlardaki büyük Bitcoin, Ether ve diğer kripto para havuzlarını yönetmek için yılda yüz milyonlarca dolar kazanç sağlıyor.

DCG, en büyük fonlarından birindeki hisseleri, son iki yıl içinde hisseler, sahip oldukları kripto para biriminin temel değerine göre önemli ölçüde düşmüş olmasına rağmen satıyor.

Dosyalara göre DCG’nin son hisse satışları, grubun 24 Ocak’tan bu yana birkaç işlemde 22 milyon dolar kadar para toplamak için hisselerinin yaklaşık dörtte birini satmak üzere harekete geçtiği Ethereum fonuna odaklandı.

Şirket, her bir hissenin 16 dolarlık Ethereum değerine sahip olduğu iddiasına rağmen hisse başına yaklaşık 8 dolardan satış yapıyor.

*Yatırım tavsiyesi değildir.

300'den fazla kripto para birimine yatırım yapmak için bu linkten Binance borsasına %20 KOMİSYON İNDİRİMİ ile kayıt olabilirsiniz!
Özel haberler, analizler ve on-chain verileri için Telegram grubumuzu, Twitter hesabımızı ve Youtube kanalımızı hemen takip edin! Ayrıca Android ve IOS Uygulamalarımızı indirerek canlı fiyat takibine hemen başlayın!
Buradaki Yorumlardan Bildirim Al
Bildir
guest

0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments

Haftanın Popüler Yazıları

Popüler Blog Yazıları

Market Value

Detail