binance_banner
coinexbanner
binance_bannerbinance_banner
coinexbanner
Kripto HaberleriBitcoinVenezuela'nın Kripto Para Adımı Türkiye Ve İran'a Yaptırımları Arttırabilir!

Venezuela’nın Kripto Para Adımı Türkiye Ve İran’a Yaptırımları Arttırabilir!

Takip et Bitcoin Sistemi Google News Button

Venezuela Devlet Başkanı Nicolás Maduro, ABD yaptırımlarını aşmak ve ithalat yapmak için “tüm kripto para birimlerini kullanacaklarını” açıkladı. Venezuelalı Nelson Bocaranda tarafından kurulan RunRun.es adlı internet sitesinde yayınlanan haberde Maduro yönetiminin Türkiye’den yakacak ve yiyecek ithal etmek için kripto para birimlerinden faydalanacak olduğunu belli ettiği ifade edildi.

Türkiye ve İran’ın Venezuela’ya altın karşılığında “yiyecek ve yakacak gönderdiği” iddiaları henüz bugün için ispatlanmış değil. Ancak Maduro’nun kripto paraları kullanarak Türkiye’den ürün ithal etmesinin (izin verilmesi halinde) ABD Başkanı Joe Biden’ın Türkiye’ye ve İran’a çok ağır yaptırımlar uygulamasına sebep olabileceği, ABD’nin gözetiminden kaçmanın mümkün olmayacağı iddia edildi.

Venezuela’ya ihracat yapmayı düşünen ve ürün ihraç eden ülkelerin ABD karşısında dikkatli hareket etmesini belirten Venezuela merkezli kaynaklar, ülkedeki Maduro rejimine destek veren ülkelerin de ‘suça ortak olduğunu’ ifade ediyorlar.

*Bu içerik RunRun.es ve çeşitli Venezuela kaynaklarına dayanarak hazırlanmıştır.

300'den fazla kripto para birimine yatırım yapmak için bu linkten Binance borsasına %20 KOMİSYON İNDİRİMİ ile kayıt olabilirsiniz!
Özel haberler, analizler ve on-chain verileri için Telegram grubumuzu, Twitter hesabımızı ve Youtube kanalımızı hemen takip edin! Ayrıca Android ve IOS Uygulamalarımızı indirerek canlı fiyat takibine hemen başlayın!

2 YORUMLAR

Buradaki Yorumlardan Bildirim Al
Bildir
guest

2 Yorum
En Yeni
En Eski En Çok Oy Alan
Inline Feedbacks
View all comments
Halkın adamı

Topu birden gelsin sizden korkan sizin gibi olsun

Anonim

Topu birden gelsin sizden korkan sizin gibi olsun

Haftanın Popüler Yazıları

Popüler Blog Yazıları

Market Value

Detail