binance_banner
coinexbanner
binance_bannerbinance_banner
coinexbanner
Kripto HaberleriAvalancheAvalanche'da (AVAX) 100$ Yolculuğu Başlıyor Mu? Bu Kesişime Dikkat!

Avalanche’da (AVAX) 100$ Yolculuğu Başlıyor Mu? Bu Kesişime Dikkat!

Takip et Bitcoin Sistemi Google News Button

Bitcoin’in 30.000$’a düştüğü günlerde 9.32$’a kadar gerileyen AVAX 3 ay gibi kısa bir sürede 8 kat yükselerek, 79.8$’a ulaştı.

Bu seviyeden geri çekilmeye başlayan Avax, 50$’dan destek alarak yeniden 60$ sevilerine yükseldi.

Teknik olarak baktığımızda, 80$ seviyesinden yaşanan düşüş sonrası bir önceki zirvemizin kapanış bölgesi olan 50-55$ seviyesinin destek olarak çalıştığını gözlemliyoruz.

Şu sıralar günlük Ma20 (59.50$) üzerinde gün kapatmak için mücadele eden AVAX’ta 60$ üzeri gün kapanışı yükselişi hızlandırabilir. 60$ üzeri gün kapanışı sonrası 60$ seviyesi altı 4 saatlik kapanışta stop olmak üzere yeni giriş yapmak isteyenler değerlendirebilir. Bu sayede çok düşük bir kayıp riskiyle pozisyona giriş değerlendirilebilir.

Fiyatın 60$ üzerinde tutunduğu iyi senaryoda fibonacci dirençlerimiz, 61.66$, 68,66$ ve 79$ seviyeleri takip edilebilir.

Büyük resme baktığımızda ise bir fincan kulp formasyonu oluştuğunu görüyoruz. Bu formasyon bize 100$’ın görülebileceğinin sinyalini veriyor.

Avax’ın son rallisinde yükselişin hacimle desteklendiğini görüyoruz. Buda yükselişin henüz son bulmamış olabileceği konusunda bir izlenim veriyor.

Bitcoin’de olası bir düzeltmede AVAX’ta alt desteklerimiz nelerdir?

Fiyatın 60$’ın altına sarkması durumunda 50-55$ bandı takip edilebilir. 50$’ın kırılması durumunda güvenli alım bölgesi önceki haftalık kapanışa denk gelen 39$ seviyesi olacaktır.

Günlükte Death-Cross İhtimali!

Günlük grafikte Ma20’nin Ma50’yi yukarıdan aşağıya doğru kesmek üzere olduğunu görüyoruz. Ölüm kesişimi olarak bilinen bu kesişim düşüş konusunda dikkatli olmamız gerektiğini hatırlatsa da, Avax üzerinde benzer hareketlerin çok etkili olmadığını gözlemliyoruz.

Avax’ın Şubat rallisindeki hareketlerine baktığımızda, sert yükseliş sonrası geri çekilmelerde Death-Cross olmak üzereyken, fiyatın toparlanarak %50 yükseldiğini gözlemliyoruz.

*Yatırım Tavsiyesi Değildir.

300'den fazla kripto para birimine yatırım yapmak için bu linkten Binance borsasına %20 KOMİSYON İNDİRİMİ ile kayıt olabilirsiniz!
Özel haberler, analizler ve on-chain verileri için Telegram grubumuzu, Twitter hesabımızı ve Youtube kanalımızı hemen takip edin! Ayrıca Android ve IOS Uygulamalarımızı indirerek canlı fiyat takibine hemen başlayın!
Buradaki Yorumlardan Bildirim Al
Bildir
guest

0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments

Haftanın Popüler Yazıları

Popüler Blog Yazıları

Market Value

Detail