binance_banner
coinexbanner
binance_bannerbinance_banner
coinexbanner
Kripto HaberleriBitcoinEski FED Başkanı Bitcoin Hakkında Konuştu!

Eski FED Başkanı Bitcoin Hakkında Konuştu!

Takip et Bitcoin Sistemi Google News Button

Bitcoin (BTC) ve altcoinlerde yaşanan sert düşüş sonrası Bitcoin’i kötülemek için hazırda bekleyen ekonomistler yeniden gün yüzüne çıktı.

Bu kapsamda CNBC’ye konuşan eski FED başkanı Ben Bernanke Bitcoin’i bir değer deposu olarak görmediğini söyledi.

BTC’yi dijital altın olarak nitelendirmediğini söyleyen Bernanke, Bitcoin’in alternatif bir ödeme aracı olarak kullanılamayacağını ifade etti.

Amerikalı ekonomist Bitcoin’in çok pahalı ve ödeme aracı olarak uygun olmadığını belirterek BTC’nin volatilitesine dikkat çekti.

“Bitcoin fiat paranın yerine geçmeyi amaçladı ancak bu konuda başarılı olamadı. Bu bağlamda BTC’nin alternatif bir para biçimi olarak kullanılacağını düşünmüyorum.

Bitcoin fiat paranın yerini alsaydı, yiyeceklerinizi satın almak için Bitcoin kullanabilirdiniz. Ancak kimse BTC ile yiyecek satın almıyor çünkü bunu yapmak çok pahalı ve zahmetli.

Bitcoin’in değeri günden güne önemli ölçüde dalgalanma eğiliminde olduğundan, malları Bitcoin ile fiyatlandırmak büyük bir zorluk olacaktır.”

“FED Hata Yaptı!”

ABD’nin giderek artan enflasyon sorununa da değinen eski FED başkanı Ben Bernanke, FED’in enflasyon sorununu çözmeyi beklemekte hata yaptığını söyledi.

“Mevcut FED yönetimi artan enflasyon karşısında para politikasını sıkılaştırmak için yeterince hızlı hareket etmedi.”

Enflasyon sorununun çözülmesi için ne zaman önlem alınması gerektiği konusunun karmaşık olduğunu düşünen Bernanke, FED’in artık enflasyon konusunda geç kaldıkları konusunda hemfikir olduğunu belirtti.

300'den fazla kripto para birimine yatırım yapmak için bu linkten Binance borsasına %20 KOMİSYON İNDİRİMİ ile kayıt olabilirsiniz!
Özel haberler, analizler ve on-chain verileri için Telegram grubumuzu, Twitter hesabımızı ve Youtube kanalımızı hemen takip edin! Ayrıca Android ve IOS Uygulamalarımızı indirerek canlı fiyat takibine hemen başlayın!

3 YORUMLAR

Buradaki Yorumlardan Bildirim Al
Bildir
guest

3 Yorum
En Yeni
En Eski En Çok Oy Alan
Inline Feedbacks
View all comments
Cafer

Nerde bu balinalar hepsimi batti

simurg

Kimse
Altın ilede yiyecek satın almıyor, eski çamlar bardak oldu güle güle eski dünya hoş geldin yeni hayat. Tavsiyem Eski fed başkanı dolar btc grafiğine baksın, orada gerçeği görecektir

Mucit

Şimdi abd li yatırımcılar ve abd yaltakçılar yüzünden btc,abd ye yüzünü döndü ..eskiden çini takip ederdi… çinden kurtardı bu seferde ABD’yi takip ediyor….Abd den de kurtsrırsa kendini btc o zaman görürüsün bir değer deposumu seni dinazor.Ama kurtaramazsa geçmiş olsun 1 dolardan btc yi kimse satamaz btc abd ile birlikte batar.Yav geçen abd enflasyon raporu geldi yüksek çıktı tam beklediğim haber derken btc dibe girdi….Böyle şey mi olur… Piyasayı kim kontrol ediyor bilmiyorum ama çok saçma şeyler oluyor bu yüzden bu dinazor şuan için haklı… malesef haklı.

Haftanın Popüler Yazıları

Popüler Blog Yazıları

Market Value

Detail