binance_banner
coinexbanner
binance_bannerbinance_banner
coinexbanner
Kripto HaberleriBitcoinSantiment : "Küçük Bitcoin Adresleri Yeniden Canlanıyor!" Boğaya Hazırlık Mı Başladı?

Santiment : “Küçük Bitcoin Adresleri Yeniden Canlanıyor!” Boğaya Hazırlık Mı Başladı?

Santiment'ten Bitcoin paylaşımı geldi.

Takip et Bitcoin Sistemi Google News Button

Kripto para borsası FTX‘in Kasım ayındaki iflasıyla büyük bir darbe alan Bitcoin (BTC) yeni yılın başlamasıyla güzel bir ralli yaşadı.

BTC bu ralliye halihazırda ara vermiş gibi gözükse de popüler kripto para analiz platformu Santiment zincir üstü verilerin yatırımcılar arasında genel bir iyimserlik olabileceğini gösterdiğini söyledi.

Santiment bugün yaptığı paylaşımda, 6 şubat itibariyle 620.000 küçük Bitcoin adresinin FTX’in çöküşünden bu yana artan bir hızla ağda yeniden ortaya çıktığını açıkladı.

Santiment’e göre, yeniden ortaya çıkan adresler yaklaşık 0.1BTC veya daha azını tutuyor. Bu adresler 2023’te özellikle de Bitcoin’in 20.000 doları geri kazanmasının ardından yeniden canlanma belirtisi gösteriyor.

Santiment paylaşımında şu ifadelere yer verdi:

“13 Ocak’ta fiyatın 20.000 doları yeniden kazanmasıyla ve FOMO’nun geri dönmesinden bu yana ağda 620.000 küçük Bitcoin adres yeniden açıldı.

Mini Bitcoin adresleri hızla ortaya çıkıyor ve FTX’in çöküşünden bu yana en yüksek oranda artıyor.

Bu adresler yaklaşık 0.1BTC veya daha azını tutuyor.

Bu adresler 2022’de yavaş büyüdü, ancak 2023 bize tüccar iyimserliğinin geri dönüşünü gösteriyor.”

Santiment’in paylaşımını yorumlayan uzmanlar, küçük adreslerdeki yeniden canlanmanın daha fazla insanın Bitcoin’e yatırım yapmakla ilgilenmeye başladığını gösterdiğini, bu durumun da kripto para piyasası için umut verici bir işaret olduğunu değerlendirdi.

2 Şubat’ta 24.250 dolar seviyelerine iğne atan Bitcoin, 22.600 dolar seviyelerine kadar geriledi. Yazım esnasında BTC 22.838 dolardan işlem görmeye devam ediyor.

*Yatırım tavsiyesi değildir.

300'den fazla kripto para birimine yatırım yapmak için bu linkten Binance borsasına %20 KOMİSYON İNDİRİMİ ile kayıt olabilirsiniz!
Özel haberler, analizler ve on-chain verileri için Telegram grubumuzu, Twitter hesabımızı ve Youtube kanalımızı hemen takip edin! Ayrıca Android ve IOS Uygulamalarımızı indirerek canlı fiyat takibine hemen başlayın!
Buradaki Yorumlardan Bildirim Al
Bildir
guest

0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments

Haftanın Popüler Yazıları

Popüler Blog Yazıları

Market Value

Detail