binance_banner
coinexbanner
binance_bannerbinance_banner
coinexbanner
Kripto HaberleriAltcoinDev Şirket'ten Ethereum Raporu! "Yükselişin Devam Edeceğine İnanıyoruz!"

Dev Şirket’ten Ethereum Raporu! “Yükselişin Devam Edeceğine İnanıyoruz!”

Bernstein analistleri Ethereum hakkında yeni bir rapor yayınladı.

Takip et Bitcoin Sistemi Google News Button

Bitcoin’den (BTC) sonra ikinci en büyük kripto para birimi Ethereum‘da gözler Mart ayında gerçekleşmesi planlanan Şanghay yükseltmesine çevrildi.

Coindesk’in haberine göre, Şanghay yükseltmesi ve fiyata etkisi merakla beklenirken yatırım şirketi Bernstein analistlerinden bir rapor geldi.

Yuga labs tarafından piyasaya mini bir oyunun sürülmesiyle birlikte NFT’lere ve dolayısıyla da Ethereum’a olan ilginin arttığını belirten Gautam Chhugani ve Manas Agrawal liderliğindeki Bernstein analistleri, bu artan ilgiyle birlikte ETH‘nin çok daha sağlıklı zincir üstü aktiviteye tanık olduğunu ifade etti.

Ethereum zinciri üzerindeki günlük ücretlerin yılın başından bu yana yaklaşık 2 milyon dolardan 4 milyon dolara arttığını belirten analistler ETH fiyatının da %35 değer kazandığını ifade etti.

Analistler, ETH’deki daha fazla zincir üstü aktivite ve daha fazla deflasyon beklentisiyle enflasyonunun iki haftadan uzun süredir negatif kaldığını belirtti.

“Bitcoin ve Ethereum’un burada nispeten temiz kaldığına ve kademeli olarak mahkumiyete dayalı spot konumlandırma göreceğine inanıyoruz.

Ethereum için Mart ayı ortasına kadar bir sonraki büyük katalizörün stake edilmiş ETH’lerin geri çekilmesine imkan verecek olan Şanghay yükseltmesi olduğunu da belirtmek isteriz.”

Son olarak Şanghay yükseltmesi sonrası Ethereum‘un arzı ile ilgili endişeler nedeniyle dikkatli olunması gerektiğinin altını çizen analistler, ancak korkular azaldıkça ETH’nin spot piyasalarda tutunmaya olan inancın arttığı da belirtti.

*Yatırım tavsiyesi değildir.

300'den fazla kripto para birimine yatırım yapmak için bu linkten Binance borsasına %20 KOMİSYON İNDİRİMİ ile kayıt olabilirsiniz!
Özel haberler, analizler ve on-chain verileri için Telegram grubumuzu, Twitter hesabımızı ve Youtube kanalımızı hemen takip edin! Ayrıca Android ve IOS Uygulamalarımızı indirerek canlı fiyat takibine hemen başlayın!
Buradaki Yorumlardan Bildirim Al
Bildir
guest

0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments

Haftanın Popüler Yazıları

Popüler Blog Yazıları

Market Value

Detail