binance_banner
coinexbanner
binance_bannerbinance_banner
coinexbanner
Kripto HaberleriHaberlerBinance Bu Projeye 6 Milyon Dolar Yatırım Yaptı!

Binance Bu Projeye 6 Milyon Dolar Yatırım Yaptı!

Takip et Bitcoin Sistemi Google News Button

Binance’in risk sermayesi ve inovasyon kolu olan Binance Labs  özel, ölçeklenebilir bir varlık toplama ağı olan Zecrey’e 6 milyon dolarlık stratejik yatırım yaptı.

Binance yaptığı açıklamada piyasa oynaklığına rağmen inşa etmeye devam ediyoruz dedi.

Zecrey’e yapılan 6 milyon dolarlık yatırıma ilişkin açıklamada şu ifadeler kullanıldı;

“Fonlar, Zecrey’in geliştirme ekibinin genişlemesi, pazarlama ve markalaşma ve blok zinciri işbirliğinde kullanılacak.

Zecrey, blockchain topluluklarına, BNB Chain, Ethereum, Near, Solana, vb. gibi farklı zincirlerde dijital varlıkları toplama ve yönetme dahil olmak üzere Sıfır bilgi (zk) Roll-Ups’a dayalı verimli çapraz zincir protokollerini kullanmanın basit ve özel bir yolunu sunar.

Zecrey sayesinde kullanıcılar neredeyse tüm dijital varlıklarını tek bir cüzdanda görüntüleyebilir ve bunlarla ilgili işlem yapabilirler.”

Binance Labs Başkanı Bill Qian  yatırımlarına ilişkin şunları söyledi:

“Zecrey ekibinin vizyonuna – her kullanıcı için ölçeklenebilir ve özel bir çok zincirli ağ çözümü sağlama – inanıyoruz. Binance Labs her zaman kripto alanını olumlu yönde etkileme, kullanıcılara daha iyi deneyim sağlama ve BNB Zinciri ekosisteminin büyümesine yardımcı olma potansiyeline sahip ekipleri desteklemeye kendini adamıştır.”

300'den fazla kripto para birimine yatırım yapmak için bu linkten Binance borsasına %20 KOMİSYON İNDİRİMİ ile kayıt olabilirsiniz!
Özel haberler, analizler ve on-chain verileri için Telegram grubumuzu, Twitter hesabımızı ve Youtube kanalımızı hemen takip edin! Ayrıca Android ve IOS Uygulamalarımızı indirerek canlı fiyat takibine hemen başlayın!
Buradaki Yorumlardan Bildirim Al
Bildir
guest

0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments

Haftanın Popüler Yazıları

Popüler Blog Yazıları

Market Value

Detail