binance_banner
coinexbanner
binance_bannerbinance_banner
coinexbanner
Kripto HaberleriAltcoinPiyasadaki "Zombi" Altcoinlere Dair Veriler Paylaşıldı: Ne Anlama Geliyor?

Piyasadaki “Zombi” Altcoinlere Dair Veriler Paylaşıldı: Ne Anlama Geliyor?

Takip et Bitcoin Sistemi Google News Button

Bloomberg tarafından aktarılan Nomics verilerine göre, şu anda herhangi bir alım satım faaliyeti görülmeyen 12.000’den fazla “zombi” altcoin bulunuyor

Önceki boğa piyasası sırasında, yaşanan coşkudan faydalanmak için çok sayıda yeni token çıkarılmıştı. Artık kripto coşkusu söndüğüne göre, bu kripto paralar teknik açıdan hala işlevsel olsalar da terk edilmiş durumdalar.

Kripto Para Piyasasında Hiçbir Alım Satım İşlemi Görmeyen Zombi Altcoin Sayısında Büyük Artış Var

Zombi benzeri kripto para birimlerinin sayısı, kripto para piyasasının ne kadar büyük olduğunu gösteriyor. Karşılaştırma yapmak gerekirse, geçmiş yıllarda bu kategoriye girebilecek yalnızca 136 altcoin vardı.

Nomics kurucu ortağı Nick Gauthier, terk edilen projelerin büyük çoğunluğunun çok sayıda meme token ve kişisel proje olduğunu söylüyor.

CoinMarketCap tarafından sağlanan verilere göre, şu anda piyasada 21.190 kripto para birimi bulunuyor. Dört yıl kadar önce bu sayı 2.000 kadardı.

İlgili Haber  Dev Kripto Para Borsası Kendi Altcoinini Çıkaracağını Açıkladı: CEO Tarih Verdi!

Çoğu kripto para birimi CoinMarketCap’te listelenmeyi bile başaramıyor. Nomics toplam 64.400 coin’i takip ediyor. Bunların önemli bir kısmı geçen hafta hiç işlem görmedi. Bir miktar işlem hacmi kaydeden bu coinler arasında, çok az yaşam belirtisi gösterdikleri için zombileşmek üzere olan da çok sayıda token var.

Toplam kripto para piyasa değeri, geçtiğimiz Kasım ayında yaklaşık 3 trilyon dolara ulaştıktan sonra şu anda 937 milyar dolar seviyesinde bulunuyor. Dünyanın en büyük kripto para birimi olan Bitcoin bu rakamın %39.7’sini oluşturuyor.

*Yatırım tavsiyesi değildir.

300'den fazla kripto para birimine yatırım yapmak için bu linkten Binance borsasına %20 KOMİSYON İNDİRİMİ ile kayıt olabilirsiniz!
Özel haberler, analizler ve on-chain verileri için Telegram grubumuzu, Twitter hesabımızı ve Youtube kanalımızı hemen takip edin! Ayrıca Android ve IOS Uygulamalarımızı indirerek canlı fiyat takibine hemen başlayın!
Buradaki Yorumlardan Bildirim Al
Bildir
guest

0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments

Haftanın Popüler Yazıları

Popüler Blog Yazıları

Market Value

Detail